Kardigan BOSSERI z kolekce Smash! růžovou barvu a je vhodným doplňkem k jakémukoli outfitu. Pastelové barvy jsou hitem jara a léta roku 2017 a neměly by chybět ve Vašem šatníku. Kardigan je skvělý na jarní či letní rána a večery. Má na každé straně kapsu a dlouhý rukáv. Pochází ze subkolekce Tokyo.

Subkolekce Tokyo je inspirovaná zemí vycházejícího slunce a květinovými vzory. Fuchsiová či růžová barva je nejvýraznějším prvkem.

Smash! je evropská módní značka vyrábějící dámské oblečení, která je inspirována bezstarostností, veselostí a zábavným životním stylem Barcelony - města, ve kterém výrobce sídlí. Oblečení Smash! je vytvořeno pro ženy různého věku. Kolekce Smash! odrážejí vášeň pro umění a grafický design jejich tvůrců. Vyberte si pečlivě navržené a kvalitní oblečení značky Smash! , které ve vás probudí odvahu a touhu být středem pozornosti.

Materiálové složení95% polyester 5% elastan
Barvarůžová
Prodámy
loader  Načítám hodnocení...
 
Značka
Smash! je španělská módní značka, inspirována bezstarostností, veselostí a zábavným životním stylem Barcelony. Odráží vášeň pro umění a grafický design jejich tvůrců. Je vhodná pro ženy v každém věku!
loader  Načítám podobné produkty...