Dámské černé šaty Optimus španělské značky SMASH! ze subkolekce NEW YORK si na první pohled zamilujete. Jsou áčkového střihu a sluší každému typu postavy. Šaty jsou na tenká ramínka, která na zádech tvoří jednoduchý detail. Jsou jednobarevné a jednoduše je sladíte s jakýmkoli doplňkem.  Jejich materiálové složení je 55% polyester, 40% viskóza a 5% elastan. Šaty jsou vzdušné a vhodné pro každodenní nošení.

Smash! je evropská módní značka vyrábějící dámské oblečení, která je inspirována bezstarostností, veselostí a zábavným životním stylem Barcelony - města, ve kterém výrobce sídlí. Oblečení Smash! je vytvořeno pro ženy různého věku. Kolekce Smash! odrážejí vášeň pro umění a grafický design jejich tvůrců. Vyberte si pečlivě navržené a kvalitní oblečení značky Smash! , které ve vás probudí odvahu a touhu být středem pozornosti.

Materiálové složení55% polyester 40% viskóza 5% elastan
Barvačerná
Prodámy
loader  Načítám hodnocení...
 
Značka
Smash! je španělská módní značka, inspirována bezstarostností, veselostí a zábavným životním stylem Barcelony. Odráží vášeň pro umění a grafický design jejich tvůrců. Je vhodná pro ženy v každém věku!
loader  Načítám podobné produkty...